Bejelentkezés az ügyfélkapuba

InnoSped Járatelszámolás

A járat lezárásakor, illetve az autó hazaérkezésekor végzendõ adminisztráció jelentõsen leegyszerûsödik az InnoSped járatelszámoltató funkciójának használatával. Az InnoSped használatával a járat befejezésének, a járati dokumentumok, tankolási adatok beérkezésének pillanatától naprakész információk állnak a rendszer felhasználónak rendelkezésére. Az integrált mûködésnek köszönhetõen számos tankolási és kártyahasználattal kapcsolatos információ még a járat teljesítése közben megérkezik. A járatelszámolásba bekerül az elektronikusan feldolgozott menetlevél, melynek segítségével a menetlevél elszámolások is elkészülnek.

A járatelszámolás a házipénztárral is összeköttetésben áll, így a járat elszámoltatásakor az ellátmány elszámoltatása is azonnal megtörténik. A házipénztárból kiadott ellátmány elszámolásakor nem csupán a pénzmozgást követhetjük nyomon, hanem a készpénzes költések a költségkimutatások közé is bekerülnek.

A járatelszámolás minden kör költségeit és bevételét összesíti, üzemanyag elszámolást készít, a járathoz kapcsolódó összes esemény, útvonal rendszerezett tárolására szolgál. Így bármikor visszakereshetõ minden járati információ, jegyzõkönyv, eredmény.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt adhatja meg, hogy mennyi jármű tartozik flottájába.
Amennyiben flottája már rendelkezik járműkövetéssel, megadhatja az alkalmazott követési rendszert.
Kérjük adja meg számmal: háromszor kettő.
 
Kiemelt partnereink