Bejelentkezés az ügyfélkapuba

InnoSped Kimutatások/Kontrolling

Akárcsak az InnoManagement teljes körû vállalatirányítás, az InnoSped integrált fuvarszervezõ és vállalatirányítási rendszer is teljes mértékben saját fejlesztésû program, így a kimutatásokat kifejezetten ügyfeleink igényeire szabottan alakítjuk ki.

Üzemanyag fogyasztással és felhasználással kapcsolatos kimutatásaink dinamikusan paraméterezhetõek, több, különbözõ aspektusból vizsgálják az üzemanyag fogyasztást. Az integráció célja, hogy ugyanazon eseményrõl, folyamatról, mint például egy tankolás, vagy egy járat, minél több forrásból származó információt egy közös, könnyen és gyorsan kezelhetõ, érthetõ platformon foglaljunk össze és kezeljünk. Az egyik legfontosabb feladat a betankolt és a ténylegesen elfogyasztott üzemanyag mennyiségek minél gyorsabb, naprakészebb és pontosabb összevetése, anomáliák kiszûrése. Emellett hatékonyabb vezetésre ösztönzõ, egyéni teljesítmények összevetésére alkalmas üzemanyag megtakarítási/túlfogyasztási lekérdezésekkel, hivatalos üzemanyag elszámolással, havi és járati üzemanyag fogyasztással és - jármûkövetõ egységgel felszerelt autók esetében - átfolyási adatok felhasználásával készített kimutatásokkal törekszünk ügyfeleink számára hasznos és nélkülözhetetlen megoldásokat szolgáltatni.

Az InnoSped kimutatásai a bérek kiszámításához is hasznos segítséget nyújtanak. A rendszer képes számos különbözõ bérfizetési struktúrát alkalmazni, a juttatások, bér, a levonások és az ösztönzõk kiszámításától a napidíjszámításon át egészen a cafeteria rendszerig. Az InnoSped azonban nemcsak a gépjármûvezetõk teljesítményének mérésére alkalmas. Munkaidõ nyilvántartó moduljaink, valamint a fuvarnapló kimutatásai segítségével a fuvarszervezõ kollégák közötti teljesítményösztönzõ versenyt is élénkítheti az InnoSped bevezetése.

A kontrolling szerves részét képezik a pénzügyi kimutatások is. A banki tranzakciós riportok és a kimenõ, bejövõ számlaforgalom integrált mûködésének köszönhetõen egyszerûen és gyorsan, bármely pillanatban lekérhetõek pénzügyi információk a rendszerbõl, a cashflow- tól a lejárt határidejû tartozásokig.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt adhatja meg, hogy mennyi jármű tartozik flottájába.
Amennyiben flottája már rendelkezik járműkövetéssel, megadhatja az alkalmazott követési rendszert.
Kérjük adja meg számmal: háromszor kettő.
 
Kiemelt partnereink