Bejelentkezés az ügyfélkapuba

InnoSped Marketing

Az InnoManagement integrált vállalatirányítás a teljes értékesítési láncot magába foglalja, és támogatja, így az új ügyfelek megszerzésére és a meglévõ ügyfelekkel történõ folyamatos kapcsolattartásra irányuló törekvéseket, akciókat. Az InnoSped integrált fuvarszervezõ és vállalatirányítási rendszer az InnoManagement teljes körû vállalatirányítás fuvarozó és szállítmányozó cégek számára specializált modulja.

A marketing modul a CRM modullal szoros összeköttetésben áll. A CRM rendszerben különbözõ típusok, tulajdonságok, cégméret, elõrehaladás, állapot, társulási forma szerint nyilvántartott partnerek, a marketing modulban, a felsorolt paraméterek szerint tetszõlegesen csoportosíthatóak egy-egy marketing kampány céljainak megfelelõen. A célcsoport meghatározásában, a célcsoportba tartozó partnerek tömeges leválogatásában nyújt kulcsfontosságú segítséget a CRM és a marketing modul integrációja. Így az InnoSped marketing moduljának segítségével, ön bármikor könnyedén, gyorsan és hatékonyan összeállíthat különbözõ típusú és célú marketing kampányokat, meghatározhatja célközönségét, majd egyetlen kattintással eljuttathatja üzenetét meglévõ és leendõ partnerihez.

A marketing modul segítségével összeállíthat célcsoportokat, sablonokat, hírleveleket. Ellenõrizheti, hogy a kampány célba ért, sikeresen eljutott partnereihez. Az InnoSped marketing funkciói hatékonyabbá teszi új partnerei felkeresését, irányítja és levezényli az új ügyfelekkel történõ kapcsolatépítés folyamatát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt adhatja meg, hogy mennyi jármű tartozik flottájába.
Amennyiben flottája már rendelkezik járműkövetéssel, megadhatja az alkalmazott követési rendszert.
Kérjük adja meg számmal: háromszor kettő.
 
Kiemelt partnereink