Bejelentkezés az ügyfélkapuba

InnoSped Számlázás

Az InnoManagement vállalatirányítási rendszer pénzügyi modullal is rendelkezik. Melynek alapköve a számlázás. A számlázó modul több nyelvû, beépített árfolyamkövetéssel, valutaváltóval, automatizált funkciókkal, a számviteli elõírásoknak megfelelõ, jogszabály konform mûködésével megfelel minden teljes körû számlázó rendszertõl elvárt követelménynek.

Az InnoSped integrált fuvarszervezõ programhoz igényelhetõ a számlázó modul is. Ebben az esetben az InnoSped fuvarfeladatait és kimutatásait integráljuk a számlázó modullal, így lehetõvé téve a fuvarok automatikus számlázását. Ezáltal a pénzügyi részleg munkája is nagyban leegyszerûsödik, felgyorsul, illetve a fuvarfeladatok egyszeri rögzítése után egy kattintással számlázható a fuvar.

A partner adatlapján megadható számlázási beállítások is az automatikus számlázást hivatottak segíteni: beállíthatóak a szerzõdésben, megbízásban megadott számlázási és árfolyam feltételek, melyek átemelõdnek a konkrét számlára, így nem kell minden alkalommal újra minden elemet rögzíteni. A fuvarok közvetlen számlázásával a rendszám, a viszonylat és minden a számlán megjelenítendõ feltétel átemelésre kerül a fuvarból, valamint az integrációnak köszönhetõen a számla a fuvarszakaszoknak megfelelõen bontásra is kerül.

Az InnoSped számlázó moduljának célja a lehetõ leggyorsabb, leghatékonyabb mûködés elérése, segítése, a legrövidebb idõ alatt a lehetõ legtöbb számla kiállítása.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt adhatja meg, hogy mennyi jármű tartozik flottájába.
Amennyiben flottája már rendelkezik járműkövetéssel, megadhatja az alkalmazott követési rendszert.
Kérjük adja meg számmal: háromszor kettő.
 
Kiemelt partnereink