Bejelentkezés az ügyfélkapuba

Mi a SpedMart?

 • SpedMart szolgáltatásunk egy exkluzív fuvarbörze, amely olyan többlet információkat és lehetőségeket tartalmaz, melyek biztonságosabbá és hatékonyabbá teszik a fuvarfeladatok interneten történő szervezését.
 • Ha Ön Speditőr, akkor SpedMart szolgáltatásunk segítségével széles fuvarozói körhöz juttathatja el fuvarfeladatait. A Fuvarozók rendszerhez kapcsolódásának komoly feltételei vannak. Amennyiben egy Fuvarozó csatlakozni szeretne, fel kell töltenie céges adatait és fuvarozói engedélyeit valamint CMR-biztosítási igazolását, amelyeket kollegáink egyenként ellenőriznek.
 • Azok a fuvarozók, melyek rendelkeznek WebEye vagy egyéb GPS-es alapú járműkövető egységgel, megbízóik számára a kiadott fuvarfeladatok kontrollálhatóak a teljes szállítási útvonalon.
  A járműkövető egység nélküli autók részvétele a SpedMart fuvarbörzében szintén biztosított, azonban a fuvarteljesítés nyomkövethetőségének hiánya miatt születhet számukra kedvezőtlen döntés a fuvarmegbízás megkapását illetően.
 • SpedMart szolgáltatásunk támogatja a teljes fuvarszervezési feladatot a feladat kiírásától a Fuvarozó visszaigazolásán keresztül.
  A fuvarteljesítés története a megállapodott felek számára visszakereshető, kigyűjthető, hiszen archiválásra kerül a megállapodás és a fuvar minden részlete, a hozzá kapcsolódó üzenetváltás, ill. mindezek az információk egy gombnyomással letölthetőek.
 • Ha Ön nem szeretne hirdetni, vagy korábban már megállapodott fuvarozójával, de szeretné nyomon követni a fuvarteljesítést a „direkt fuvarkiadás” funkciót használva kizárólag az Önnel kapcsolatban álló Fuvarozóhoz juttatja el e-mailben a fuvarfeladat részleteit, amely visszaigazolását követően láthatóvá válik az Ön számára a fuvarteljesítés.

 • Ha Ön Fuvarozó, akkor a SpedMart fuvarportálon keresztül számos Speditőr egyedi fuvarjaihoz szerezhet hozzáférést, így már csak üzleti hatékonyságán múlik, hogyan növeli gépjárműveinek kihasználtságát.
  A SpedMart – amennyiben kéri – e-mail értesítést küld a tevékenységének megfelelő, friss hirdetésekről, így nem szükséges folyamatosan figyelnie és frissítenie a képernyőt, ill. okos telefonján is azonnal értesülhet róla.
 • A belső értékelési rendszeren keresztül pedig információt adunk az eddigi együttműködésekről, ahol a fuvarozásban résztvevő mindkét fél még a megállapodás előtt részletesen láthatja az eddigi fuvarteljesítések minőségét. Az értékeléseken belül részletesen kiválaszthatóak azok a meghatározások, fogalmak, melyek korrekt információt adnak a felhasználók által nyújtott logisztikai szolgáltatásukról.
 • A SpedMart fuvarbörze szolgáltatást folyamatosan fejlesztjük, így egyre több olyan funkció jelenik meg, amely a Speditőr és Fuvarozó oldal napi munkáját megkönnyíti, és hatékonyabbá, biztonságosabbá teszi.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt adhatja meg, hogy mennyi jármű tartozik flottájába.
Amennyiben flottája már rendelkezik járműkövetéssel, megadhatja az alkalmazott követési rendszert.
Kérjük adja meg számmal: háromszor kettő.
 
Kiemelt partnereink